Leerkrachten: Annelies Bennink (ma t/m do) en Cynthia Boek (vr)

Gym: Cynthia Boek (di) en Jimmy Hendriksen (do)

Muziek: juf Marthe (ma)

Klassenouder: Manon Wurfbain (moeder van Maxim de L.)

AC-ouder: Ylja Kouwenhoven (moeder van Kyra)

Luizenpluizer: Marie-Antoinette (moeder van Belle)

Annemieke (moeder van Floor)

Sandra (moeder van Nina)

31 mei 2019 - juni 2019
Beste ouders en kinderen,

De maand mei is omgevlogen. De eerste week na de meivakantie stond meester Stefan nog voor de klas. Hij zorgde ervoor dat alle kinderen met een prachtig Moederdagcadeautje naar huis gingen. Hij trakteerde bij zijn afscheid op ijsjes en we komen hem nog regelmatig tegen op de gang. Dank je wel voor alle projecten, knutselactiviteiten en goede zorgen meester Stefan!

We zijn allemaal op de foto gegaan bij de schoolfotograaf. Het was gelukkig prachtig weer voor de groepsfoto en we zijn benieuwd naar de resultaten!

Ook bij de sportdag straalde de zon. De kinderen straalden ook, maar dat had alles te maken met de leuke spellen en de enthousiaste ouders die hen daarbij begeleidden. Heel veel dank daarvoor! Aan het eind van de dag ging iedereen met een mooi aandenken naar huis.

De lokalen van de groepen 4 werden twee weken lang grondig onder handen genomen en wij mochten in een lokaal op zolder ‘logeren’ (zoals de kinderen het noemden). De laatste dinsdag van mei zijn alle spullen terug verhuisd naar ons oude stekkie. Het lokaal ziet er nu heel fris en schoon uit, met nieuwe vloerbedekking, strak in de verf en een nieuw plafond. Binnenkort krijgen we ook nieuwe zonwering en is het lokaal echt klaar. Aan de gang wordt de laatste hand gelegd. We vertrouwen erop dat het net zo mooi wordt als de benedenverdieping!

We staan nu aan het begin van de laatste volle maand van het schooljaar. In het begin van juni maken we de CITO- toetsen. De kinderen kunnen veel meer dan aan het begin van het schooljaar: toen werd de hele rekentoets nog voorgelezen. Bij deze rekentoets maken de kinderen de tweede helft helemaal zelfstandig.

Ondertussen beginnen we voor alle vakken aan de laatste blokken en thema’s. De reken- en taaldoelen zijn zoals altijd hiernaast te vinden. Daarna gaan we herhalen en zijn we klaar voor groep 5! Bij wereldoriëntatie werken we aan het thema ‘tijd’ en staan er een aantal leuke activiteiten op het programma.

Het laatste stukje van het schooljaar is een drukke periode met veel fijne activiteiten om naar uit te zien bijvoorbeeld het schoolreisje, de cultuurweken, het schoolfeest en de musical van groep 8.

Maar voor het zover is gaan we er nog een paar weken flink tegenaan.

Hartelijke groet,

Annelies Bennink en Cynthia Boek