Leerkrachten: Stefan Zandbergen (ma, di, woe) en Marjolein van Kooten (do, vrij)

Gym: meester Jimmy

Klassenouder: Anne Mieog (moeder Jan) Nannah Tak (moeder elin)

AC-ouder: Nicole (moeder Maryse)

Luizenpluizer: Mirjam Locadia (moeder Sara), Jessica de Lugt (moeder Fien) Nadia Oujamaa (moeder Zina)

01 jan 2020 - Januari 2020
Preview foto Beste ouders en kinderen,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en een gelukkig, liefdevol 2020 toegewenst. De maand december ligt inmiddels achter ons. En wat was het een fijne maand.

Sinterklaas deed z’n intrede en Malle Pietje hield de gemoederen bezig. Kwam Sinterklaas nu met stoomboot of toch met de trein? En waar moest het paard van Sinterklaas Ohzosnel nu slapen? Gelukkig had groep 4 de oplossing: wij bouwen en versieren een stal voor het paard van Sinterklaas. Prachtig, een stal met behang zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dagelijks een nieuwe wortel en water voor het paard en tot slot nepcadeaus en een bedankkaartje van Sinterklaas himself.

Vanzelfsprekend werd Sinterklaas en op 5 december hartelijk welkom geheten en luid toegezongen door alle kinderen. Sem speelde een prachtig lied op zijn gitaar speciaal voor Sint en zijn Pieten.

Na het Sinterklaasfeest stond direct het komende Kerstfeest in de agenda. De paardenstal werd vervangen door een Kerststal. In de klas werd stilgestaan bij het Kerstverhaal, het verhaal over de geboorte van Jezus.

De kerstmarkt was een daverend succes evenals het kerstdiner. Wat was het gezellig en wat zagen de kinderen er mooi uit.

Na de vakantie hervatten wij maar wat graag het nieuwe schooljaar. Wij gaan verder in blok 4 van rekenen en taal (thema Nodig). In de bijlage vindt u de woorden die tijdens de taalles centraal staan.

Eind januari staan de Citotoetsen in de agenda.