Februari 2020
01 feb 2020 - Beste ouders/verzorgers,

Wij zijn het nieuwe jaar goed gestart. De toetsweken zijn voorbij, groep 8 heeft een te gekke kampweek achter de rug, de definitieve schooladviezen (voor groep 8) zijn gegeven en het schoolplein wordt steeds leuker.

Personeel

Alexandra Verhoeven heeft in januari haar tweede heuoperatie gehad en is nu aan het herstellen. Zodra zij gaat re-integreren zal ik u hierover berichten.

Thomas Bombosch heeft een huis gekocht in Naarden. Hierdoor zal hij per 1 april uit dienst treden. Gelukkig hebben wij een vervanger voor groep 5b gevonden; Rene de Jager. Volgende keer zal hij zich voorstellen.

Verbouwing

De kleedkamers zijn gereed. In de voorjaarvakantie krijgen wij een nieuwe gymzaalvloer en later dit jaar worden de wanden van de gymzaal geverfd.

Het kleine plein heeft een gietvloer gekregen. De kleuters kunnen nu weer met de karren buitenspelen. Er ligt zelfs een autobaan om het klimrek heen. De huisjes op de buitenmuren krijgen later dit jaar nog een invulling. Het grote plein is nog niet helemaal klaar, dit komt tegen het voorjaar.

Adviezen groep 8

Alle kinderen van groep 8 mogen zich van 1 februari tot 14 februari 2020 aanmelden op een VO school. Hieronder treft u een overzicht van de gegeven schooladviezen. Populaire scholen onder onze leerlingen zijn op dit moment Maris Belgisch Park en Houtrust, Populier, Dalton en HML.

Kerstmarkt

Tijdens de kerstmarkt is er een bedrag van € 1013,90 opgehaald voor het ouderenfonds. Inmiddels is dit mooie bedrag overgemaakt.

Belangrijke data februari

07: Schooldisco