Actueel

Nieuws

September 2022
01 sep 2022 -

 

 

Beste ouders/verzorgers, 

 

De eerste schooldagen van het nieuwe schooljaar zitten er alweer op. 

 

Eerste week en kennismaken

In de eerste week stond het kennismaken met eventuele nieuwe kinderen en/of met de leerkrachten centraal. Tijdens de informatieavond kunt u ook kennismaken met ons team en (eventuele) nieuwe ouders van de groep van uw kind. Daarnaast informeren wij u over ons jaarplan en krijgt u in de klas informatie over de groep van uw kind. 

 

Schoolstraat

We willen de ouders van groep 1 t/m 5 bedanken dat de bemanning van het hek m.b.t. de Schoolstraat zo goed is opgepakt! Dankzij u kunnen alle kinderen veilig naar school! 

 

Gymshirt

De gymshirts werden altijd uit de ouderbijdrage betaald. Alle kinderen kregen in groep 1, 4 en 7 een nieuw shirt. Aangezien wij zien en terugkrijgen dat de maten niet altijd handig zijn en een nieuw shirt niet voor ieder kind nodig is, hebben wij er dit jaar voor gekozen om de gymshirts uit de ouderbijdrage te halen. Vorig schooljaar heeft iedereen een gymshirt ontvangen (ook de kinderen uit de groepen 2, 3, 5, 6) wat maakt dat het budget voor de gymshirt volledig is opgemaakt. 

 

Vanaf dit schooljaar kunt u een gymshirt kopen wanneer dat nodig is. Wij zullen onze maten uitbreiden, zodat er meer keus is. Hierover informeren wij u op een later moment.

 

Kinderen die dit jaar gestart zijn op school ontvangen binnenkort een Wiscollect voor het nieuwe gymshirt. Het gymmen in een schoolshirt is op onze school verplicht. Dit shirt wordt ook gebruikt tijdens sportdag en schoolreis.

 

Wiscollect

Wiscollect is een systeem waarmee wij werken. Hiermee kunnen wij schoolkosten digitaal aanbieden. Voor bijvoorbeeld de overblijfbijdrage en ouderbijdrage ontvangt u een wiscollect per mail. In de mail kunt u, via de bijgevoegde link, meteen betalen of betaalopties kiezen.

 

Ouderbijdrage

De ouderbijdrage zal in de volgende MR vergadering (eind september) worden vastgesteld. U ontvangt eind september/begin oktober een bericht over de ouderbijdrage. 

 

Overblijfbijdrage 

Dit jaar blijft de overblijfbijdrage hetzelfde (€175,00 euro voor 4 dagen). U ontvangt vrijdag 2 september een factuur, waarop u kunt aangeven of u gebruik wilt maken van de overblijf of voor hoeveel dagen u gebruikt wilt maken. 

Jacqueline de Haan is vanuit school overblijfcoördinator. Mocht er iets zijn dan kunt u haar benaderen via Social Schools.

 

Belangrijke data september

19: Studiedag, alle kinderen vrij

20: Prinsjesdag, alle kinderen vrij

26: Start inschrijven kennismakingsgesprekken voor ouders met meer kinderen op school

28: Start kinderpostzegels groepen 7 en 8

30: Start inschrijven kennismakingsgesprekken overige kinderen

 

Belangrijke data oktober

05: Opening kinderboekenweek

17 t/m 20: Kennismakingsgesprekken

24 t/m 28: Herfstvakantie

31: Studiedag, alle kinderen vrij