01 jul 2020 - Website update

Dit is alweer de laatste website update van dit schooljaar. Wij kijken terug op een gek, maar goed jaar. Een jaar dat door het Coronavirus anders is verlopen dan wij hadden gedacht.

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor al het begrip m.b.t. alle richtlijnen en aanpassingen die wij de afgelopen maanden hebben moeten maken.

Personeel

Helaas moeten wij dit jaar afscheid nemen van een aantal collega’s.

Alexandra Verhoeven, Annelies Bennink en Patricia Ros hebben besloten om iets anders te gaan doen. Alexandra en Annelies gaan op een basisschool werken met een ander onderwijssysteem. Patricia wil uit het onderwijs en gaat zich de komende tijd oriënteren op wat zij wil gaan doen.

Ilona bakker en Nicole Schuck gaan ons ook verlaten. Ilona is gevraagd om op haar oude basisschool, waar zij ook haar eerste stage heeft gelopen, te komen werken. Dit was altijd al haar wens. Nicole is door een vriendin gevraagd op een school in Wassenaar te komen werken.

Hoewel wij elkaar heel erg gaan missen, wensen wij deze collega’s veel plezier en nieuwe energie met hun nieuwe baan.

Gelukkig kunnen wij u meteen ook mededelen dat Brenda van der Heijde (4 dagen), Bastiaan Korving 4 (dagen) en Tsipora Francl (3 dagen) ons team komen versterken. Hiermee is de formatie van schooljaar 2020-2021 rond. Vrijdag ontvangt u middels het informatieboekje de gehele formatie.

Hierbij stellen Brenda van der Heijde en Bastiaan Korving zich aan u voor:

Beste ouders,

Mijn naam is Brenda van der Heijde en na de zomervakantie zal ik starten in groep 2.

Ik ben getrouwd, moeder van twee dochters en sinds 10 maanden een trotse oma.

Na de laatste 15 jaar op dezelfde basisschool te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en kijk ik er naar uit om te starten op de Statenkwartierschool. Ik ben mijn schoolloopbaan begonnen bij de kleuters en heb daarna vele jaren in de middenbouw gewerkt. Meestal als juf van groep 3, maar ook jaren in groep 4 en 5. Sinds twee jaar werk ik weer met veel plezier bij de kleuters en ik kijk er dan ook naar uit om met mijn nieuwe groep aan de slag te gaan.
Laten we er met z’n allen een gezellig en leerzaam jaar van maken.

Tot na de vakantie.

***

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bastiaan Korving en ik kom komend schooljaar op jullie mooie school werken. Ik sta al een aantal jaar voor de klas en vind het nog steeds elke dag leuk om met kinderen te werken. Ineens viel mijn oog op jullie school en werd ik meteen enthousiast. Ik vind het heel belangrijk om het naar mijn zin te hebben en dat jullie het naar je zin hebben. Dus er moet naast hard werken ook wel echt gelachen worden.
Ik woon samen met mijn vriendin Anouk en mijn twee kinderen Max (bijna 5) en Bo (2 jaar) in het Valkenboskwartier. Op donderdag ben ik altijd vrij zodat ik de hele dag mag knuffelen, stoeien en spelen met mijn dochter, nadat ik mijn zoon naar school heb gebracht.
Als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om te volleyballen op mijn club Kalinko, spelletjes te spelen of met mijn gezin iets te doen.
Geniet allemaal van jullie welverdiende vakantie en daarna gaan we elkaar ontmoeten.

Bastiaan Korving

***

Vivian Schuurmans zit momenteel in een medisch transitietraject van vrouw naar man. Dit maakt dat Vivian volgend schooljaar start als meester Ayden Schuurmans.

Coronavirus

Door de versoepeling kunnen wij een aantal richtlijnen ook versoepelen mits wij een triage toepassen en de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen tussen volwassenen. Aangezien wij nog maar 2,5 week school hebben willen het schooljaar afsluiten zoals iedereen gewend is en niet weer veranderen van organisatie. Dit maakt dat alle eerder gecommuniceerde richtlijnen tot de zomervakantie nog van kracht zijn.

Wij hebben vanuit een aantal ouders de vraag gekregen de 1,5 m afstand nogmaals onder de aandacht te brengen. Wij beseffen ons dat iedereen anders in de huidige maatregelen staat. Wel willen wij iedereen vragen voor jezelf of voor anderen de 1,5 m afstand van elkaar voort te zetten.

10 juli

Eerder dit schooljaar hebben wij gecommuniceerd dat de kinderen op 10 juli om 12.00 uur vrij zijn i.v.m. het zomerfeest. Aangezien het zomerfeest niet doorgaat zijn de kinderen die dag om 15.00 uur vrij.

Tassen gooien (laatste schooldag van het jaar)

Donderdag 16 juli tellen wij, op onderstaande tijdstippen, het schooljaar af:

14.50: groepen 3 en 7

14.55: groepen 4, 5 en 6

15.00: groepen 1 en 2

Belangrijke data juli

03-07: Aangepast rapport, informatieboekje en herindeling groepen 1c en 2 naar ouders

10-07: Geen zomerfeest, alle kinderen om 15.00 uur vrij

13-07: Hindernis groepen 2 naar 3

13-07: Musical groep 8a in Pathé

14-07: Musical groep 8b in Pathé

15-07: Uitgooien groep 8