Overblijf

Van 11.30-12.30 (groep 1 t/m 4) en 12.30-13.30 (groep 5 t/m 8) kunnen kinderen overblijven op school.

Dit schooljaar zal de overblijforganisatie als volgt zijn:

• Iedere groep wordt begeleid door twee begeleiders, een vrijwilliger en een professional uit de kinderopvang tijdens het lunchen in de groep.

• Aan de totale organisatie wordt een medewerker toegevoegd die de kwaliteitsaspecten zal monitoren.

• Twee leerkrachten met begeleiders houden toezicht tijdens het buiten spelen.

De overblijfbijdragen voor schooljaar 2018-2019:

• Heel abonnement: 4 dagen per week is € 175,00 euro per jaar
  • Half abonnement: 2 dagen per week is € 90,00 euro per jaar

Mocht u het jaarlijkse bedrag niet in één keer kunnen betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen met de administratie (lzonruiter@statenkwartier.lucasonderwijs.nl) In dit geval betaalt u een bijdrage van € 17,50 euro (heel abonnement) of € 9,00 euro (half abonnement) gedurende 10 maanden (september tot en met juni).

U kunt de overblijfbijdrage over te maken op:

NL16ABNA0570972051

t.n.v. Stichting Lucas Onderwijs

Onder vermelding van de namen van uw kind(eren)

Blijft uw kind incidenteel over, dan zijn de kosten € 2,- per keer en kunt u dit op de dag zelf bij de administratie betalen.

Mocht u gebruik willen maken van een overblijfcontract dan verzoeken wij uw vriendelijk onderstaand formulier in te vullen.

Notice: Undefined variable: velden in /var/www/vhosts/statenkwartierschool.nl/httpdocs/includes/inc_contact.php on line 337

Invoer:

* Verplichte velden