Groep 8B

Leerkracht: René de Jager (ma t/m vr)

 

Gym: maandag en donderdag 

Muziek: dinsdag 

Wetenschap & Techniek: vrijdag

Klassenouders: Manon (moeder Maxim)
AC-ouder: Voornaam (voornaam kind)
Luizenpluizers: Sandra (moeder Nine), Marie-Antoinette (moeder Belle)

BERICHTEN

01 mei 2023 - mei
Hallo allemaal,

 

Op dit moment zijn we allemaal nog heerlijk aan het genieten van de meivakantie en zien we elkaar pas weer op maandag 8 mei. En dan is toch echt de laatste periode van de basisschool aangebroken van groep 8.

 

Voor de vakantie is het een drukke en toch ook een beetje een spannende maand geweest. Op woensdag 5 april heeft iedereen gehoord dat ze geplaatst zijn op een middelbare school. Gelukkig is bijna iedereen op hun voorkeursschool geplaatst, helaas 2 leerlingen op de school van hun tweede keuze. Ook maakten we de Cito Eindtoets en kwam de schoolfotograaf langs. Daarnaast hadden we de Paasviering met een gezellig ontbijt en het maken van Paasknutsels. En de meeste groepjes hebben hun presentatie gehouden over zeer uiteenlopende en interessante onderwerpen, zoals het leger, fossielen, Nike, de edelsmid, etc. 

 

Het oefenen van de musical is inmiddels in volle gang. Na de vakantie gaan we hier nog veel intensiever mee aan de slag en zullen we ook alle attributen verder gaan verzamelen. De leerlingen kennen hun tekst ook steeds beter uit hun hoofd en ook de liedjes zitten er al aardig in. 

 

De sportdag komt er ook nog aan en we hebben nog wat lange weekenden in het verschiet, Hemelvaart en Pinksteren. In de klas zijn we voornamelijk bezig met de musical en daarnaast werken we nog aan rekenen, taal en spelling. 

 

Groetjes,

René