Leerkracht: Wouter Schwake (ma t/m vrij)

Zaakvakken:

Gym: Maandag (08:30-09:15) en donderdag (10:15-11:00)

Muziek: Dinsdag (10:00-10:45)

Wetenschap & Techniek: Vrijdag (11:15 - 12:05)

Klassenouders: Haya Leenards (moeder Lauren) en Sonja Ackermans-Jones (moeder Oscar).
AC-ouder: Frank Bouland (vader Ruben)
Luizenpluizers: Evelien van der Zwan (moeder Maygan) en Nelleke Schaap (moeder Maarten).

01 jun 2024 - Juni 2024
Hallo allemaal,

We gaan richting de zomervakantie... Dat betekent dat we de laatste toetsen gaan maken, dus nog even doorbikkelen. De Cito-toetsen en de NIO hebben wij gedaan en kunnen wij langzaam naar het rapport uitkijken. Binnenkort heb ik samen met de leerlingen en de ouders het kijkadvies gesprek en krijgen jullie het advies. Zie het advies als een jas. Die jas die je nu past. Je hebt jassen in vele kleuren en maten, maar niet alle jassen staan jou goed. De ene jas past beter dan de andere jas. Je groeit nog, dus soms wordt de jas te klein en moet je een grotere maat hebben. Welke jas je uiteindelijk gaat dragen zien wij pas in groep 8. Groei tot die tijd lekker door en maak er een heel fijn, leerzaam jaar van. De kinderen hebben keihard gewerkt en er gaat vast een mooi passend resultaat uitkomen.

Volgend jaar gaan we naar groep 8, daar kletsen we soms over. Het is natuurlijk best spannend, want het is het laatste jaar op school. NIO-toets, Cito-toets, kijkadvies, een middelbare school kiezen..... Als school gaan we de kinderen en de ouders hier helemaal in begeleiden.

Willen jullie de rapporten ook weer bij mij inleveren?
Alvast bedankt!

Groetjes