Leerkracht: Wouter Schwake (ma t/m vrij)

Zaakvakken:

Gym: Maandag (08:30-09:15) en donderdag (10:15-11:00)

Muziek: Dinsdag (10:00-10:45)

Wetenschap & Techniek: Vrijdag (11:30 - 12:30)

Klassenouders: Marijke van der Nagel (moeder Maartje) en Amanda Veenman (moeder Fien)
AC-ouder
Luizenpluizers: Susanne Tanke (moeder van Tygo)

22 aug 2022 - September 2022
Beste kinderen en ouders/verzorgers,

Allereerst wil ik jullie welkom heten in groep 7a.

Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke vakantie hebben gehad en dat de kinderen weer klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. De komende weken zullen in het teken staan van kennismaken met elkaar, de leerstof van groep 6 herhalen en een start maken met de stof van groep 7.

Meenemen:

Een nieuw schooljaar betekent ook dat de schone gymtassen en luizenzakken weer mee naar school mogen. Deze kunnen voorin aan de kapstok worden opgehangen.

Uiteraard nemen jullie je vulpen, etui, rekenmachine en elastiekmapje ook weer mee.

Stiften, kleurpotloden en gummen liggen al op jullie te wachten in de klas.

Willen jullie de namen op de broodtrommels en drinkbekers zetten?

Groep 7a wordt op alle dagen om 08:20 uur op school verwacht en 14:50 uur is de dag weer ten einde. Op woensdag is dit om 12:20 uur.

Vaklessen groep 7a:

Gym

Maandag: 08:30 - 09:15 uur

Donderdag: 10:15 - 11:00 uur

Als uw kind niet mag gymmen, dan graag een briefje meegeven.

Dinsdag: 10.00 - 10:40 uur

Wetenschap & Techniek

Vrijdag: 11.30 - 12:30 uur

Informatieavond:

Dit jaar staat de informatieavond voor alle ouders gepland op donderdag 1 september 2022 om 19:00 hier op school.

Beurten (Lapbook, klokhuis aflevering en foto opdracht)

Binnenkort krijgt u een mail waarin alle informatie staat over de inhoud en op welke data uw kind aan de beurt is.

De Vreedzame School:

De komende twee weken gaan we aan de Vreedzame School werken. Dit om het gevoel dat we samen een klas zijn te bevorderen. Ook gaan wij klassikale afspraken maken en zorgen wij ervoor dat er een goede sfeer in de groep heerst.

Hulpouders:

Ik ben nog op zoek naar luizenpluizers, AC-ouders en contactouders. Lijkt het u leuk om dit jaar een hulpouder te worden in onze groep? Dan kunt u zich hiervoor opgeven bij mij.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via de mail.

Meester Wouter