Leerkrachten: Alexandra Verhoeven (ma t/m vr)

Gym: Woensdag 09.15 uur en vrijdag 08.30 uur

Muziek: Dinsdag 11.20 uur

Klassenouders: Petra van Arnum en Haya Leenards

AC-ouder: Helgert Koreneef

Luizenpluizer: Marie-Antoinette

11 jun 2019 - juni 2019

Mei is weer voorbij. Iedereen is op de foto gezet door de schoolfotograaf en ook hebben we een hele leuke sportdag gehad met mooi weer. Alle sportieve hulpouders nog eens hartelijk bedankt voor jullie inzet.

In juni zijn er weer de cito toetsen. We beginnen in week 23 met de DMT (woordjes lezen) en in de weken 24 en 25 zijn er de cito toetsen voor rekenen, woordenschat, begrijpend lezen, AVI (technisch lezen) en spelling.

CITO:

Houdt u er rekening mee dat we weer beginnen met de cito-toetsen. Het zou fijn zijn als uw kind goed uitgerust en op tijd op school komt hiervoor.

Spelling:
Met spelling zijn we hard bezig in blok 8:

In de categorie spelling komen de lollywoorden en tremawoorden aan bod.

In de categorie werkwoordspelling gaan we verder met werkwoorden met komma-s-meervoud.

In de categorie grammatica gaan we werken met rangtelwoorden:
Wout is de derde kleinzoon in de familie.

Na het thema Amsterdam, Pronkstukken, Zeebenen, Ondergronds, Sport, Spijsvertering en Plankenkoorts, zijn we aangekomen bij het thema Jungle. We leren alle woorden die hier mee te maken hebben en we leren over nonverbale communicatie en het bedenken van dierennamen. Met schrijven gaan we een korte informatieve tekst maken en de inhoud bepalen van een spannend verhaal.

Met geschiedenis zijn we bezig met het maken van lapbooks over Vincent van Gogh en stoommachines.