LeerkrachtStefan Zandbergen (ma t/m wo, vr) en Tsipora Francl (do)

Gym:                      dinsdag en donderdag

Muziek:                  maandag

Handvaardigheid:  vrijdag

Klassenouder:     Marielle Leijstra (moeder Ivar) en Linda Knook (moeder Puck)

AC-ouder:            Marielle Leijstra (moeder Ivar)

Luizenpluizers:    Maartje Hendriks (moeder Niklas) Dorthe van der Steen (moeder Lars)

01 mrt 2021 - Maart
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad en zijn de kinderen we uitgerust om hard aan de slag te gaan.
De komende de maand gaan we de citotoetsen afnemen. In groep 4 maken de kinderen een cito toets voor woordenschat, spelling, rekenen, begrijpend lezen. Daarnaast lezen de kinderen de drie minuten toets bij juf Odette en toetsen we ook nog het lezen van teksten bij de kinderen ( AVI).

Op woensdag 17 maart vieren we juf en meesterdag in de klas. Daar gaan we natuurlijk een leuk feestje van maken.

Op donderdag 18 maart is na schooltijd de kangaroewedstrijd, rekenwedstrijd. Ook daar heeft u informatie over ontvangen.

Vrijdag 26 maart krijgen de kinderen hun rapport mee en de week erna zullen de oudergesprekken via Microsoft Teams plaatsvinden.

Hieronder kunt u lezen wat de doelen zijn voor de komende maand:

rekenen doelen blok 6 en 7

Spelling