´╗┐

Leerkrachten: Karlijn van Tongeren (ma t/m vr)

Gym: Dinsdag en Donderdag

Muziek: Maandag

Klassenouders: Karen Temmink (moeder Jinte)

AC-ouder: Bianca Vertregt (moeder Feline)

Luizenpluizer: Sonja Ackermans (moeder Stella) en Nicole Troisfontaine (moeder Amelie)

01 jun 2019 - Juni
Preview foto

Beste ouders en kinderen,

De maand mei is omgevlogen. We hebben lekker geknutseld aan het moederdagcadeau, zijn op de foto gegaan bij de schoolfotograaf en hebben een heerlijke sportdag gehad in de stralende zon! De kinderen hebben genoten van de leuke spelletjes en de enthousiaste ouders die hen daarbij begeleidden. Heel veel dank daarvoor! Aan het eind van de dag ging iedereen met een mooie bidon als aandenken naar huis.

Daarnaast zijn we aan het begin van de maand tijdelijk verhuisd naar het oude lokaal van groep 7. Voor de meeste kinderen was dit een fijne afwisseling van leeromgeving. Vlak voor hemelvaart zijn we weer teruggegaan naar ons oude lokaal dat er lekker fris uit ziet. We hebben een nieuwe vloer, een nieuw plafond en alles zit strak in de verf. Aan de gang wordt nu de laatste hand gelegd. We vertrouwen erop dat het net zo mooi wordt als de benedenverdieping!

We staan nu aan het begin van de laatste volle maanden van het schooljaar. We gaan 7 juni eerst lekker op schoolreisje en daarna starten we met de CITO- toetsen. De kinderen kunnen al weer veel meer dan aan het begin van het schooljaar: toen werd de hele rekentoets nog voorgelezen. Bij deze rekentoets maken de kinderen de tweede helft helemaal zelfstandig.

Ondertussen beginnen we voor alle vakken aan de laatste blokken en thema’s. De reken- en taaldoelen zijn zoals altijd hiernaast te vinden. Daarna gaan we herhalen en zijn we klaar voor groep 5! Bij wereldoriëntatie werken we verder aan het thema ‘Tijd’. We leren over tijdsduiding door de jaren heen en gaan echte zonnewijzers maken.

Vriendelijke groet,

Juf Karlijn