Leerkrachten: Annelies Bennink (ma t/m wo, vr) Patricia Ros(do)

Gym: dinsdag en donderdag

Klassenouder: Heleen van Beurden (Mick)

AC-ouder: Marijke van der Nagel (Maartje)

Luizenpluizers: Suzanne Tanke (Tygo) en Nadine Veltman (Olli)

01 jan 2020 - jan 20
Beste ouders en kinderen,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en een gelukkig, liefdevol 2020 toegewenst. De maand december ligt inmiddels achter ons. En wat was het een fijne maand.

Sinterklaas deed z’n intrede en Malle Pietje hield de gemoederen bezig. Kwam Sinterklaas nu met stoomboot of toch met de trein? En waar moest het paard van Sinterklaas Ohzosnel nu slapen? Gelukkig had groep 4 de oplossing: wij bouwen en versieren een stal voor het paard van Sinterklaas. Prachtig, een stal met behang zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dagelijks een nieuwe wortel en water voor het paard en tot slot nepcadeaus en een bedankkaartje van Sinterklaas zelf.

Vanzelfsprekend werd Sinterklaas en op 5 december hartelijk welkom geheten en luid toegezongen door alle kinderen. De kinderen hebben prachtig gezongen en gedanst voor Sint en zijn Pieten.

Na het Sinterklaasfeest stond direct het komende Kerstfeest in de agenda. De paardenstal werd vervangen door een Kerststal. In de klas werd stilgestaan bij het Kerstverhaal, het verhaal over de geboorte van Jezus.

De kerstviering in de gymzaal was sfeervol en de kinderen hebben met juf Marthe prachtig gezongen. De kerstmarkt daarna was een daverend succes evenals het kerstdiner. Wat was het gezellig en wat zagen de kinderen er mooi uit. Dank aan alle ouders die mee hebben geholpen!

Na de vakantie hervatten wij maar wat graag het nieuwe schooljaar. Wij gaan verder in blok 4 van rekenen en taal (thema Nodig). De doelen voor rekenen en taal voor de komende periode vindt u hiernaast. Eind januari staan de Citotoetsen op de agenda.

Juf Patricia en juf Annelies