Leerkracht: Cynthia Boek (ma,di) en Naomi Lorjé (wo t/m vr)

Gym: Dinsdag en donderdag

Muziek: Maandag

Handvaardigheid: Vrijdag

Klassenouder: Katrien Malcontent (moeder van Teun)

AC-ouder: Sara Kellendonk (moeder van Lot)

Luizenpluizers:

01 mrt 2021 - Maart
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad en zijn de kinderen weer uitgerust om hard aan de slag te gaan.
De komende maand gaan we de citotoetsen afnemen. In groep 4 maken de kinderen een cito toets voor woordenschat, spelling, rekenen, begrijpend lezen. Daarnaast lezen de kinderen de drie minuten toets bij juf Odette en toetsen we ook nog het lezen van teksten bij de kinderen ( AVI).

Op woensdag 17 maart vieren we juf en meesterdag in de klas. Daar gaan we natuurlijk een leuk feestje van maken.

Op donderdag 18 maart is na schooltijd de kangoeroewedstrijd, rekenwedstrijd. Ook daar heeft u informatie over ontvangen.

Vrijdag 26 maart krijgen de kinderen hun rapport mee en de week erna zullen de oudergesprekken via Microsoft Teams plaatsvinden.

Hieronder kunt u lezen wat de doelen zijn voor de komende maand:

rekenen doelen blok 6 en 7

Spelling