Groep 2B

Leerkracht: Melanie de Regt (di t/m vr) en Ramona du Chatinier (ma) 

Gym: Woensdag en vrijdag

Muziek: Dinsdag 

Klassenouders: Maake Neeft (moeder Stella) en Annebeth Wijtenburg (moeder Julia)
AC-ouder: Anthony Renaud (vader Jules) en Barby Nino (moeder Lucas)
Luizenpluizers: Beate Swanepoel (moeder Klara) en Oscar Nino (vader Lucas)

BERICHTEN

01 dec 2023 - December
Preview foto Beste ouders en kinderen,  

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het thema Sinterklaas en krijgen wij volgende week dinsdag zelfs Sint en Pieten op bezoek in de klas. Tijdens dit thema hebben wij veel leuke dingen geknutseld zoals stoomboten en pietenmutsen.   
Wij hebben gerekend met pepernoten en zelfs onze eigen pepernoten gebakken! In de klas hebben wij ook de letters ‘S’ (van Sinterklaas) en ‘P’ (van Piet) geleerd, weten jullie nog mooie woorden met deze letters?  

Tijdens de gym hebben de kinderen laten zien hoe goed ze konden klimmen, gooien, over daken lopen en kruipen! Zij hebben allemaal hun pietendiploma gehaald, super! 

De kinderen hebben zich tijdens dit thema leuk verkleed als Sint en Piet en hebben samen in de poppenhoek gespeeld dat het pakjesavond was!  

 

Volgende week gaan wij beginnen met het thema Kerst. We gaan de klas helemaal gezellig maken met kerstversiering en knutsels. Verder lezen wij het Kerstverhaal voor, rekenen we met kerstballen en waxinelichtjes, maken een woordveld, leren de 'K' (van Kerst) en de 'B' (van boom) en nog veel meer natuurlijk!

Wij wensen jullie een hele gezellige decembermaand!

Vriendelijke groeten,

Ramona en Melanie